12. oktober 2017

Full fest i Barcelona eller redde havet?

Mange bedrifter bruker store summer på «firmaturer» og aktiviteter, både for kunder, ansatte leverandører og partnere.

Formålene kan være mange, teambuilding, lojalitet, salg eller rett og slett belønning for godt arbeid.

Vi tenker at det kan være mulig å få noe mer ut av firmaturene, at man ikke bare «forbruker» varer og tjenester, men at man skaper noe og legger igjen noe, som både selskapet ansatte og andre deltakere kan være stolte av – man kan faktisk bidra til en bedre fremtid.

Vi har valgt å fokusere på havet, og våre konsepter handler om å bidra til å redde havet, eksempelvis gjennom å gjøre strandrydding eller delta i forskningsarbeid innen mikroplast.

Våre opplevelser på havet gjennomføres i samarbeid med foreningen In the same boat, som opererer flere seilbåter og mindre ryddebåter langs Norges kyst.

Aktivitetene kan gjennomføres som konkurranser inndelt i lag, eller bare som sosiale aktiviteter, der det å gjøre noe viktig og spennende sammen, i seg selv er en god nok opplevelse.

Våre partnere, eventselskaper og andre aktivitetstilbydere, har hver sine variasjoner av våre konsept, og man kan kombinere med andre og mer tradisjonelle aktiviteter. Mat og drikke må heltene ha, og man kan i stor grad tilpasse hvor mye tid og ressurser som skal brukes på aktiviteter med en større mening.

Dersom du ønsker å prøve ut firmatur med en større mening, ta kontakt med oss på post@futurecamp.no eller ta direkte kontakt med en av våre partnere her: http://www.futurecamp.no/delta

Se filmen vår fra Skrova, som viser opplevelse og meningsfullt arbeid i samkvem:

Her har vi med TooGoodToGo på tur, som allerede har en forretningside basert på bærekraft, dvs. omsetning av mat som ellers ville blitt kastet:

Loop jobber med informasjon og læremateriell knyttet til avfall, og ble med på båttur med In the same boat. Her er filmen om turen, der vi gjorde en spennende vri på gjennomføringen.

Del siden